ArpiVEX 19 g

ArpiVEX® on läpinäkyvä silikonigeeli, joka vähentää arpien muodostumista ja häivyttää palovammojen, aknen, leikkausten, vammojen ja ihotulehdusten aiheuttamia arpia. ArpiVEX® geeliä voidaan käyttää sekä uusiin että vanhoihin arpiin. ArpiVEX® -geelin käyttäminen tekee arvista tasaisempia, pehmeämpiä, joustavampia ja huomaamattomampia. ArpiVEX® myös vähentää ihon punoitusta, tummumista, paksuuntumista ja kutinaa sekä lievittää myös arpien kipua.
Pakkauskoko:
19 g
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9516501
18,90 €
994,74 € / 0.0190
Geeli vähentää arpien muodostumista ja hillitsee hypertrofisten arpien ja keloidien syntymistä, esimerkiksi palovammojen, aknen, leikkausten, vammojen ja ihotulehdusten seurauksena. Geelillä voidaan hoitaa myös kohollaan olevia arpia. Geeliä voidaan käyttää sekä uusiin että vanhoihin arpiin. Arpigeelin käyttäminen tekee arvista tasaisempia, pehmeämpiä, joustavampia ja huomaamattomampia. Arpigeeli myös vähentää ihon punoitusta, tummumista, paksuuntumista ja kutinaa. Geeli lievittää myös arpien kipua. Mitä aikaisemmin arpea hoidetaan arpigeelillä, sitä todennäköisemmin arvesta ei tule pysyvää.
Käyttöohjeet: Hoidettava alue tulee ensin puhdistaa vedellä. Levitä sitten geeliä puhtaalle, kuivalle iholle. Levitä geeliä erittäin ohut kerros. Hiero geeliä arpeen ja sitä ympäröivään ihoon pyörivin liikkein kahdesti päivässä. Anna geelin kuivua (4–5 minuuttia). Ylimääräinen geeli voidaan pyyhkiä pois pyyhkeellä tai paperipyyhkeellä. Kun geeli on kuivunut, voit käyttää haluamiasi kosmetiikkatuotteita.

null

syklopentasiloksaani, sykloheksasiloksaani, dimetikoni
• Arpigeeliä ei saa käyttää avohaavoihin.
• Arpigeeli ei saa joutua kosketuksiin limakalvojen kanssa.
• Vältä kontaktia silmien kanssa.
• Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.
• Kysyä neuvoa lääkäriltä tai farmaseutilta, ennen kuin käytät arpigeeliä yhdessä muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.
Kysy lääkäriltä neuvoa ennen tuotteen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Kokonaispaino: 19 grammaa